3 gode grunde til at melde dig ind i en ølklub

Oplukker der åbner øl
3 gode grunde til at melde dig ind i en ølklub
Henrik Andersen
-
04/10/2022
-

Hvis du overvejer at melde dig ind i en ølklub, men endnu ikke har fundet ud af, om det er noget for dig, så får du her tre gode grunde til, at du bør melde dig ind. Det er nemlig en smart måde at udvide din horisont på, hvis du er typen, der godt kan lide at smage nye og spændende øl.

#1: Du får tilsendt nye øl hver måned

Hvis du gerne vil have mulighed for at smage på nogle nye, spændende øl, som du måske ikke har smagt på før, så er det en god idé at melde dig ind i en ølklub. Her får du tilsendt forskellige øl fra spændende bryggerier, som du kan nyde alene eller sammen med dine venner – og det vil helt sikkert være et hit.

De fleste små bryggerier har ølklubber, som du kan melde dig ind i. Her får du ofte tilsendt deres egne øl, men de fleste bryggerier har samarbejder med andre bryggerier, hvilket giver dig mulighed for også at smage på andre øl end dem fra netop det bryggeri, hvis ølklub du melder dig ind i – du kan eksempelvis melde dig ind i TO øls ølklub.

#2: Du sparer penge på specialøl

Det er en god idé at melde dig ind i en ølklub, hvis du vil spare penge på dine specialøl. Du opnår nemlig ofte en rabat, hvis du melder dig ind i en ølklub, hvilket der er god grund til. Først og fremmest handler du direkte med bryggeriet, hvilket giver dig en besparelse, da du slipper for et dyrt mellemled.

Herudover får du tilsendt nye øl hver måned, hvilket betyder, at bryggeriet ikke har lige så meget salgsarbejde – og det betyder, at du kan spare penge hver måned. Du får derfor en klækkelig rabat, når du abonnerer på øl hos et af de mange bryggerier, som tilbyder, at du kan melde dig ind i deres ølklub.

#3: Ofte er der ingen binding

Det bedste af det hele er, at der ofte ikke er nogen binding, når du tegner et abonnement på en ølkasse, som du får sendt hjem til dig selv hver måned. Det betyder, at du altid kan afmelde dig igen, hvis du fortryder, at du har meldt dig ind – eller hvis du måske bare ikke længere har lyst til at være medlem.

Herudover er det en fordel, hvis du ønsker at skifte til en anden klub. Vi er efterhånden så vant til, at der er binding på et abonnement, at vi ikke længere skænker det en tanke. Det betyder dog ikke, at det ikke er en fordel – for det er det bestemt. Det er en stor fordel, at du altid kan afmelde dig igen, hvis du ikke længere vil modtage øl hver måned.

Mangler du en god oplukker til klubben eller hjemmet, så find en øloplukker her.

Copyright 2024 - Pilanto Aps